Lirik Lagu Tony Q Rastafara - Paris Van Java Lyrics

Lirik Lagu Tony Q Rastafara - Paris Van Java

Najan teu kedal nabasa
Najan geus nteu ka samper lila
Hate teu weleh rumasa
Ingat carita bahelula

(*)
Mangsa keur ngaji rumasa
Ngeunteung rasa jeung kabisa
Ngora can gede kaera
Teu ngerasa di Bandung loba baraya

Aya isuk keur patukeur beja
Aya beurang keur silih teangan
Aya peuting nu pinuh ku bagja
Aya di Bandung semangat Asia-afrika

(Ey!)
Paris van Java.. Paris van Java
Walau berubah tak akan kulupa

Paris van Java.. Paris van Java
Perjalanan indah.. tanah Sunda

(instrumental)
kembali ke (*)

Lirik Lagu Tony Q Rastafara - Paris Van Java Lyrics

TAG :  download gratis lagu reggae musik reggae sejarah reggae lagu reggae reggae mp3 reggae songs band reggae reggae indo

== Artikel Terkait ==

1 komentar: